Ali Gürses Hoca ve Rahmani Dünya

ABONE OL

Antik dönemlerden bu yana en çok merak edilen konuların başında gelen rahman çalışmalar, insanların yaşantısını ciddi anlamda değiştirebilen güçler taşımaktadır. Bu alemleri doğru şekilde kullanmak ne kadar zor olsa da bu işi en iyi şekilde öğrenen, yıllar süren eğitimlerden geçmeleri sayesinde pek çok çalışmada başarılı olan hocalara rastlamak mümkündür.



Medyum Ali Gürses gibi bu alanda uzman olan güvenilir hocalar, rahmani dünyanın aslında insanlar için gönderilmiş özel bir hediye olduğunu ifade etmektedir. Geçmişten beri her zaman kullanılan bu hediye, yeri geldiğinde insanlara maddi konularda yardım etmiş, yeri geldiğinde ise maneviyatlarını düzene sokmak için özel bir araç olmuştur. Ali Hoca, bu alemlerle alakalı çalışmaların neredeyse insanlık tarihi ile yaşıt olduğunu belirtmektedir.



Ali Hoca, yapılan tüm manevi işlemlerin temellerinde, hem kişinin enerjisinin hem de çalışmayı yapacak olan hocanın enerjisinin önemli olduğunu söylemektedir. Bu enerjileri tanımak, kullanmak ve istenen şekilde yönlendirmek ise özellikle havas ve ledün adı verilen iki ilimle mümkün olmaktadır.



Hocalık, dünyadaki en eski ve kadim uğraşlardan biri olarak gösterilmektedir. Neredeyse her dönemde, sayısız farklı hoca tarafından sürdürülen bu meslek, bizlere rahmani boyutları anlama ve hepsinden öte ihtiyaçlarımız için kullanma fırsatı vermektedir.



Manevi Çalışmalar Hangi Alanlarda Kullanılıyor?

Ali Gürses gibi öte alemler konusunda uzman olan hocaların hemfikir olduğu üzere, gaybi dünyalarla alakalı çalışmaların neredeyse sınırsız olduğu bilinmektedir. Bu alemlerde var olan tüm enerjiler, dünyevi alemi baştan aşağı değiştirmeye yetecek kudrete sahiptir. Güvenilir ve uzman bir hoca ile çalıştığınız takdirde, bu dünyalardaki güçleri her türlü çalışmada kullanmak mümkündür.



Ali Hoca, bu alemlerde en çok talep gören işlemlerin, insanların fiziksel dünyalarda çare bulamadığı, duyguları veya kişisel yaşantıları ile ilgili olan konular olduğunu belirtiyor. Sadece bu konularda değil, mümkün olan her türlü konuda çalışma yapılabileceği, insanların isteklerine ve taleplerine yanıt verilebildiği biliniyor.



Rahman Dünya Çalışmalarının Her Dönemde Kullanıldığı Biliniyor

Ali Gürses gibi Türkiye’nin önde gelen hocalarının da sıkça belirttiği üzere, manevi alemlerde var olan enerjiler yeni keşfedilen veya kullanılmaya başlanan konular değildir. Bu konularla ilgili kayıtlar neredeyse binlerce yıllık bir geçmişe dayanmakta, her dönemde insanların hayatının bir parçası olmalarıyla bilinmektedir.



Ali Hoca’nın da söylediği gibi, insanların manevi dünyalar ile olan bağlantısını koparmak ve sadece fiziksel bir alemde var olmak hiçbir zaman için mümkün değildir. Gaybi dünyalar ve manevi dünyalar, insanların hayatlarının her zaman için bir parçası olmuş, bugün de yine aynı şekilde varlığını sürdürmeye devam etmektedir.



Medyum Ali Gürses, gaybi dünyalara olan ilginin sadece ülkemizde değil, dünyanın pek çok yerinde de aynı şekilde var olduğunu, pek çok insanın dünyevi sorunlarını çözmek adına bu alemlerden destek aldığını belirtiyor. Özellikle güvenilir ve eğitimli hocalar ile çalışılması gerektiğini vurgulayan Ali Hoca, bu alanın herkes tarafından kullanılamayan, sırlı bilgiler ile anlaşılan ve yüksek tecrübe gerektiren bir alan olduğunu hatırlatarak, insanların mutlaka doğru araştırmayı yapması ve güvenilir kişileri bulması gerektiğini söylüyor.