Baro genel kurulunda muhalifin sesi böyle kesildi

ABONE OL

Karaman'da bugün düzenlenen Karaman Barosu'nun 19'uncu olağan genel kurulunda bir skandala imza atıldı. Baro Genel Kurulunu canlı yayınlamak için şehir dışından gelen canlı yayın ekibi Baro genel kurulunda muhalif avukatın sesini kesti ve ekranda göstermedi. Baro Başkanı Oktay Yılmaz'ın   Reji ekibine Avukat Cihan Savaşan'ın konuşması öncesi bunu yayınlamayın iması ile kafa sallaması dikkatlerden kaçmadı.

Karaman Barosunun bugün yapılan 19'uncu olağan genel kurulunda adeta muhaliflere operasyon çekildi. Genel kurul salonuna yerleşen canlı yayın ekibi genel kurulda söz alan ve baro yönetimini eleştiren avukatın sesnini yayına vermedi. 

Sesi verilmeyen muhalif avukatın görüntüsüde gösterilmedi. Konuşmacının konuştuğu esnada adeta salonda hiçbirşey yokmuş gibi salondaki katılımcıların görüntüleri ekranlarda sessiz bir şekilde dönderildi.

Eski baro başkanlarından olan konuşmacı Avukat Cihan Savaşan kendilerininde sesini ve görüntüsünü kayıt ettiğini sandığı kameralara seslenerek buradaki bu konuşmaların ve genel kurulun bir kopyasınıda galiba bize verirler demesi dikkat çekti. Salondaki operasyonu fark eden çok sayıda avukat bu kongre “Kuzey Kore Seçimlerini” aratmadı ifadesini kullandı.

karaman baro karaman barosu oktay yılmaz cihan savaşan muhalif avukat