"Harikasınız gençler"

ABONE OL

Karaman'da AK partili gençler Ramazan ayında 'iftara 5 kala' projesini başlattı. Abidin Çağlayan gençleri tebrik ederek harikasınız gençler dedi.

Karaman AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, Ramazan ayında 'İftara 5 Kala' sloganıyla iftarda evine yetişemeyen, görevde olan vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları ikram ediyor. AK Partili gençlerin projesi yüzlerde tebessüm bırakıyor.

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak, Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyetin daha da arttığını vurguladı. Başkan Toprak, "İftara 5 Kala' etkinliğimizle paylaşma sorumluluğumuzu yerine getirmek amacıyla iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza hazırladığımız kumanyaları ikram ediyoruz. Bizler AK Gençlik olarak iftarda, iyi günde ve kötü günde herzaman hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazanı Şerif'ini tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

“HARİKASINIZ GENÇLER"

Gençlere yaptıkları bir birinden güzel projeler için teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, "Gençlik Kollarımız 'İftara 5 Kala' diyerek iftara yolda yakalanan hemşerilerimizin yanında. Bu güzel projeleri için AK gençlere teşekkür ediyorum. Harikasınız gençler" dedi.













karaman ak parti gençlik kolları kemal toprak abidin çağlayan iftara 5 kala kumanya karaman haber