Karaman AK Parti'de kartlar yeniden karılıyor

ABONE OL

Karaman'da AK Parti teşkilatlarında değişimler başladı. Değişimler için ise bir açıklama yapılmadı.

Karaman'da AK Parti İl Teşkilatlarında çok sayıda kişi affını isteyerek görevden ayrıldı. İl ve gençlik kollarındaki bu ayrılıkların sebebi ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Karaman'da geçtiğimiz günlerde İl Başkan yardımcısı ve teşkilat başkanlığı görevini yürütmekte olan Cemal Keskin ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Özlem Attar görevden affını isteyerek görevi yeni isimlere devretti. İl başkanlığındaki değişimlerin sıcaklığı henüz sürerken bir af talebide Gençlik Kollarından geldi. Gençlik Kolları teşkilat başkanı Akif Şengöz onurla ve gururla yürttüğü görevinden affını istediğini sosyal medya üzerinen duyurdu. 

Şengöz sosyal medya üzerinden yaptığı veda paylaşımında şu ifadelere yer verdi;Yaklaşık olarak 1 yıldır büyük bir onur, gurur ve şerefle yürüttüğüm AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevimden affımı talep etmiş bulunmaktayım. Küçük yaşlardan itibaren kendimizi adadığımız bu kutlu davanın bir neferi olarak Lise Teşkilatı Başkanlığı ile başlayan, 8 yıldır aralıksız olarak mücadele içerisinde geçen Gençlik Kolları serüvenimiz son olarak il Gençlik Kolları Başkanımız Kemal TOPRAK'ın tensipleri ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Eyyüp Kadir İNAN'ın olurlarıyla yürüttüğümüz İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevi dahil olmak üzere yapmış olduğum her bir görevi özveri ve gayretle ifa etmenin huzuru içerisindeyim.

Gençliğimizin en güzel yıllarını Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın davasına denk getiren rabbime hamd olsun. Hz. İbrahim'i yakmak üzere hazırlanan ateşi söndürmek için bir damla su götüren karınca misali en azından safımız belli olsun diyerek gayret gösterdiğimiz bu kutlu yolculukta her zaman emrolunduğu gibi dosdoğru; liderin izinde, davanın hizmetinde olduk.

Her türlü sıfattan bağımsız olarak başlayan yüreğimizdeki bu sevda ilelebet sürecektir. Gençlik Kolları tedrisatından geçmiş olmanın verdiği bilinç ve sadakatle davamız ve teşkilatımızın başarısı için çalışmaktan geri durmayacağım. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde gölgesini sürekli üzerimizde hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız
Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Eyyüp Kadir İNAN'a, AK Parti Karaman İl Başkanımız Sn. Abidin ÇAĞLAYAN'a, Milletvekillerimiz Sn. Dr. Recep ŞEKER, Sn. Av. Selman Oğuzhan ESER'e, il Koordinatörümüz Sn. Muhammed Abdullah ÖZER'e, Gençlik Kolları İl Koordinatörümüz Sn. Erdoğan DÖNMEZ'e, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Mustafa BAYIR'a, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Fatma COŞTU'ya, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Av. Kemal TOPRAK'a, Ermenek, Sariveliler, Başyayla, Ayrancı ve Kazımkarabekir İlçe Teşkilatlarımıza,
Davanın yiğitleri Yeni Seçmen Birimine ve bugünlere gelmemizde büyük emeği olan her bir yol arkadaşıma teşekkür ediyor. Saygılarımı sunuyorum.             



karaman ak parti kartlar yeniden karılıyor il başkanlığı gençlik kolları teşkilat başkanı